sitelogo

Galaktisen Imperiumin Säännöt

#368
Topic created · 1 Posts · 165 Views
 • 1. Palvelin ei ole grief palvelin älä grieffaa.

  2. Älä muokkaa tai riko avaruusasemaa, ilman lupaa. Ilman avaruusasemaa kukaan ei voi pelata avaruudessa.

  3. Älä tappele avaruusasemalla . Avaruusasema on neutraalia vyöhykettä. Kaikki riidat on unohdettava siellä.

  4. Auta uusia avaruuskadetteja. Voit saada heistä vahvoja liittolaisia omalle jaostollesi.

  5. Älä jätä paskaa ympäriinsä. Jos aluksesi hajoaa, korjaa jälkesi.

  6. Älä tuhoa muiden rakennelmia tai aluksia ellei kyseessä ole sovittu konflikti johon kaikki osapuolet suostuvat. Konflitit sovitaan etukäteen foorumilla sille varatussa osiossa.

  7. Jatkuvien redstone looppien teko on EHDOTTOMASTI KIELLETTY​. Punekivikellot/toistuvat loopit ovat ehdottamasti kielettyjä. Niiden käyttä saattaa aiheuttaa lagia ja/tai kaataa palvelimen. Rikkomuksesta huudetaan paljon ja bannitaan elinikäisesti.

  8. Varastaminen on sallittua mutta sitä koskee kuitenkin samat rajoitukset mitä aurinkomaassakin (eli varasetiketti jos ET tiedä mikä se on älä varasta)

  9. Ylläpitä varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä takautuvasti. Ja varaamme myös oikeuden VALITA ketä saa pelata Galaktisessa ja ketä ei.

  10. Sekaannuksien välttämiseksi: Sinulla ei ole mitään oikeuksia. Pidätämme nyt ja aina, kuten olemme aina tehneet​ oikeuden bannia kenet tahansa pysyvästi pärstäkertoimen, epäilyksen tai mutu-tuntuman perusteella ilman minkäänlaista rationaalista syytä tai perustalua.

  11. Bannit saattavat tulla myös aurinkomaan puolelle sääntörikkomuksista.

  12. Hacked clientien ja kaikkien muiden huijausmodien käyttö on kielletty(Esim. Minimap tai xray) sillä ne tekevät palvelimesta epäreilun muille. Myös bugien hyväksikäyttö on kielletty. Bugeista tulee ilmoittaa foorumeilla tai discord kanavalle

Log in to reply