sitelogo

Aurinkomaa muudokset ja päivitykset

#6
Topic created · 7 Posts · 970 Views
 • Tähän julkaistaan kaikki muutokset ja päivitykset. Mahdolliset reseptit ja ym tietoa mikä julkaistaa tässä voi joku kirjottaa wikiin.

 • Muutoksia:

  • kartta on nyt kokonaan resetoitu. Uusi kartta on generoitu alkuun randomin generaattorilla (jotta saadaan malmit ja perusbiomialueet ym.). Tämän jälkeen karttaa on muokattu worldpainterilla (kiitokset Termesh:ille worldpainter muokkauksesta)

  Seppäily uudistus

  • Seppäily on nyt sellainen kuin sen pitäisi olla. Seppäilyn tekemisen jatkaminen aloitettiin jo 2018 kesäkuussa reilut 1.5 vuotta sitten mutta nyt se on vihdoinkin valmis.

  • Kuuma rautaharkko on oikeassa kohtaan alasimen päällä ei sivuilla bugi on korjattu.

  • Seppäilyä on muokattu laajasti, normaalit vanilla reseptit ei toimi. Aurinkomaassa on oma peräisempi seppäily. Lisätietoja asiasta voi kysellä sepiltä pelissä.

  Mobit

  • Lisätty yksi uusi monsteri joka spawnaa yöllä jonnekkin (saatte itse etsiä minne). Näitä tulee myöhemmin lisää.
  • Monstereiden hitboxi on hieman outo alkuun siihen tottuu kyllä (kyseessä on bugi)
  • Muinaiset reseptit tippuvat monstereilta (14kpl erilaisia reseptejä kerää koko sarja, myy sepillä tai ryhty itse sepäksi)
  • Näitäkin on tarkoitus lisätä.

  Hornan alue

  • Hornan alue on toistaiseksi pois käytöstä (paikka otetaan käyttöön myöhemmin)

  Uusia blokkeja

  • Karkea multalaatta, soralaatta, pystytammipuublokki, kivitiilipilari ja nuotio(sammunut nuotiokin, nuotion voi siis sytyttää). Kaikille näille on olemassa resepti eikä niiden craftausta ole rajoitettu. Reseptit tulee wikiin.

  Lannoite
  Youtube Video

  • Aurinkomaan vastine virallisen minecraftin 1.14 lisätylle kompostille joka siis automaattisesti(automaatio = yök) lannoitti aluetta pelaajan tekemättä mitään. Aurinkomaassa valmis lannoite laitetaan käsin manuaalisesti.
  • Lisätietoja asiasta voi kysellä tilanhoitajalta, maanviljelijöiltä. Lannoiteen tekemiseen on siis olemassa ihan kone joka tekee ne. Itse käyttäminen tapahtuu manuaalisesti. Ei reseptiä.

  Julkinen pioneeri vaihe

  • Aurinkomaassa on tällä hetkellä menossa julkinen pioneeri vaihe (kartta resetti projektin 3 vaihe, julkinen pioneeri vaihe kestää noin 2-3kk jonka meillä on kaikki lait ja muut systeemit valmiina, lait ja muut systeemit astuvat kuitenkin voimaan vaiheittain (systeemit ne jäävät päälle valmistuttuaa ei ole tarkoitus, että kerralla saadaan kaikkia systeemejä voimaan ja nopeasti, koska tämmöiset eivät toimi käytönnässä), osa ominaisuuksista on tarkoituksella pois päältä.
  • Päätavoite on kuitenki nyt siinä yhdessä rakennetaan paikkoja eteenpäin(ja asiat rakennetaan survissa). Häirikköjä muita ei kaivata pilaamaan ilmapiiriä.

  Kouluttajat

  • Aurinkomaan alkukylän alueella on erilaisia henkilöitä jotka toimivat kouluttajina(kouluttajilla ei ole erillistä titteliä, paitsi kenraalikuvörnöörillä, alueella asuu myös aatelisia, kouluttajat ovat eri ammatin harjoittajia jotka ovat tekemässä ns. "kansalaisvelvoitetta" lisätietoja tästä asiasta voi kysyä Jaarlilta, kenraalikuvernööriltä)

  • Kuuntele, tottela ja kysy asioista heiltä, opit paremmin miten asiat toimii ja pääset paremmin peliin mukaan.

  Kadotus

  • Kaikkien pelaajien karma on laitettu niin kadotusaika on noin 3minuuttia. Tämä on väliaikaista siihen ei kannata tottua kadotusaika laitetaan takaisin normaaliin jossain vaiheessa. Karma resetoitaan nollaan tällöin myös.

  Muuta

  • Uusia esineitä ja blokkeja, animaatioita lisätty 154 kpl. Aurinkomaan resurssipackin käyttö on PAKOLLISTA.

  Edit2: Rekisteröitykää tänne uudelle foorumilla.

  edit3: Julkisen pioneeri vaiheen aikaa saadetaan pienentää alkuperäisestä 2--3kk koska asiat etenevät nopeammin kuin luultiin.

 • Korjaukset:

  Kakkatornin tekeminen on estetty

 • Muutoksia

  Vanha Foorumit.maailmanloppu.fi osoite toimii kanssa. (siinä on vain yksinkertainen uudelleenohjaus tähän uudeen).

  Uusia esineitä:
  Tammitukkilaatta (esimerkki kuva milta näyttää):
  64c2c04c-b826-45e5-a698-000c2891a85c-kuva.png
  Valmistetaan tammesta:
  97417634-7394-49b5-bc43-d214f9260082-kuva.png

  Aurinkomaan resurssipackkia ei tarvitse päivittää, koska esine on jo siinä.

 • Muutoksia

  • Komento rm, rmrecipes, ym. poistettu, koska näillä pystyy saamaan tietoa joka ei ole tarkoitettu saataviksi tällä tavoin.

  • Metsä ei kasva enään pikavauhtia. Metsien täydelliset avohakkuut ovat kielettyjä muista istuttaa takaisin(niistä tippuu kuitenkin aina taimia enemmän kuin 1 per hakutta puu)! Jos jossakin biomessa ei ole metsää ja siellä pitäisi olla sinne voi istuttaa taimia.

 • Pioneeri vaihe on päättänyt
  Virallisesti aurinkomaan pioneeri vaihe on päättänyt. Aurinkomaan talous&raha otetaan käyttöön mahdollisimman pian Kaikki aurinkomaan rahat on FYYSISIÄ ja ne on painettu tämän maailman resursseista.

  Tietoja rahasta sitä kuinka paljon sitä on liikkeellä näkee komennolla /rahat

  Muutoksia/korjauksia
  Metsien taimien pitäisi kasvaa nyt oikein. Korjaus saattoi vaikuttaa myös negatiivisesti peltoihin jos ne eivät kasva ilmoittakaa minulle.

  Vesisankossa oleva bugi on korjattu, ei vaikuta alkoholin valmistukseen(kun kaadatte seosta avatkaa ensin kansi ja siten klikatkaa seosämpärillä seinää montussa <-- testattu toimii juurikin näin).

  Aurinkomaassa on aina ollut ja tulee aina olemaan niin että vesisource blokkia EI voi siirtää sankolla (jäätä voi hakea sillä tullaan tekemään kaikki lammikot, joet, viemärit (ylläpito ei siis tule LAITTAMAA SITÄ PRKLEEN VETTÄ vaan hankitaan sitäkin ihan survival). Vettä kaatamalla maahan ei myöskään siivota(liian helppoa), sotkuja tai muita vaan siihen tulee käyttää moppia ja vesisankoa.

  Kadotuksen valtakunta
  Kadotusajat ovat normaalit, karmaa saa vähemmän mopeista, karma rapistaa myös nopeammin. Aurinkomaassa työttymyydestä ja asunnottomuudesta rangaistaan ankarasti. Isompien rankaistuksien tarkoitus on patistaa porukkaa töihin, hankkimaan ammatin ja pyvänsä siinä.

  Normaalit kadotusajat (jos on asuinpaikan ja työpaikka) ovat:

  30 minuuttia -- normaali kuolema (eli esim tiput kadolta, mobi tappaa sinut, hukkuminen ym)
  1.5 tuntia - rutto kuolemasta
  3 tuntia - Jos pelaaja murhaa sinut (toisten tappaminen/murhaaminen on silti laissa kielettyä)

  Miinuskarmaa tulee toisten pelaajien vahingoittamisesta, tappamisesta, aseella osoittelusta klik jutusta, vertavuotavan henkilön viimeistelystä, myrkyttämisestä,neutraalien eläimien teurastamisesta ellet ole teurastaja, hevosten, koirien ja muiden lemmikkieläiden tappamisesta saa myös paljon miinusta.

  Karma ei välttämättä nuose enään tavanomaisella mobijahdilla jos se on mennyt liian alas.

  "juu siinä taisikin olla kaikki nyt mitä muistan" ~Mikimoka

 • Henkilöllisyys todistus muutoksia:

  Kamariherra/jaarli/toimistohenkilö (ei valtias) jolle tehtävä on annettu ja on saanut koulutuksen asiaan voi käyttää seuraavia komentoja:
  /asuinpaikka
  /talonosoite <talonosoite joka löytyy kyltistä käy katsomassa se osoite tai lue kirjasta/kauppakirjasta jos asunnolla ei ole vielä osoitetta sitten sitä ei saa merkintääkään>

  Osoitteen merkinnällä ei ole mitään merkitystä karman tms (ainakaan toistaiseksi). Ainoastaan asuinpaikka on.

Log in to reply